Keukenafvoer verstopping.

Als uw keuken afvoer verstopt is, kan het water al snel omhoog komen. U kunt dan geen kant op met uw vaat, eten koken en schoonmaken. Riooltechniek Ar.She. begrijpt dat u dan snel geholpen wilt worden met een grondige afvoerreiniging. Bel daarom direct Riooltechniek Ar.She. op 0252 - 866 766. Voordat u het weet is uw keukenafvoer probleem opgelost. Het is niet raadzaam om zelf met ontstoppingsmiddelen aan de slag te gaan. Deze kunnen op meerdere manieren schade en brandwonden veroorzaken.

Riooltechniek Ar.She. heeft een groot aantal ontstoppingswagens die continu klaar staan om uit te rijden naar woningen, bedrijven, zorginstellingen en horecagelegenheden waar de afvoer van de keuken, badkamer, het toilet of de douche verstopt is en dus een grondige rioolreiniging nodig is. De ontstoppingswagens zijn compleet uitgerust met alle nodige apparatuur en materialen om in de meeste gevallen direct voor een duurzame oplossing te zorgen.

U mag bij Ar.She. rekenen op de volgende zekerheden:

  • Een snelle reactietijd.
  • Vakkundige, vriendelijke en nette servicemonteurs.
  • Efficiënte methodes (camera's, rookmachine's en traceer apparatuur).
  • Bij openbreken wordt het straatwerk netjes hersteld!
  • Een schoon en opgeruimd eindresultaat.

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van een verstopping in de keuken?:

De meeste verstoppingen in de keuken komen door vet en zeepresten die door de afvoerleidingen heen stromen.
Vaak geven klanten aan dat ze er nooit frituurvet door gooien, maar een bordje van een net meester gemaakt stuk biefstuk is ook vettigheid.
In mindere mate maar alle kleine beetjes maken een groter probleem.
 
Vaak kost het ontstoppen van een keukenleiding, maar wij informeren u vooraf wat de beste oplossing is.
  
Bij Riooltechniek Ar.She. besteden wij uitgebreid aandacht aan het informeren van onze klanten nádat de verstopping is verholpen.
Vaak is het ook zo dat de verstopping van keukenleiding wat meer werk kost om op te lossen hierover informeren wij vooraf wat het beste is te doen.
 
Loopt bij u de gootsteen al langere tijd wat slechter leeg? 
Neem dan contact op met ons en wij kunnen u passend advies geven en indien gewenst ook direct te hulp schieten.

 

Kennismaken?

Bent u vrijblijvend benieuwd wat Riooltechniek Ar.She. voor u kan betekenen? Bel ons op 0252 - 866 766 of vul onderstaand formulier in.

Rioolproblemen? Bel snel: 0252 - 866 766